WOC 2018 störst på nio år

Publicerad 12/12, 2017 kl. 12:52

När vintern har sitt starkaste fäste i Skandinavien går mässan World of Concrete av staplarna i den varma Nevada-solen i USA. Bland utställarna återfinns en rad välbekanta svenska tillverkare.

Den amerikanska branschmässan World of Concrete, som hålls årligen i Las Vegas, har blivit en populär mässa att besöka för entreprenörer från hela världen. Särskilt från Sverige reser många besökare till mässan som alltid arrangeras på Las Vegas Convention Center i Las Vegas mitt i Nevada-öknen. Kanske upplevs mässan som ett trevligt avbrott i den mörka svenska vintern. Men det är inte bara många besökare som kommer från Sverige. Ett stort antal av utställarna är också svenska inom produktsektorerna håltagning, diamantverktyg, rivningsutrustning, maskiner för slipning och polering av betonggolv, vattenbilning, luftrenare och stofthanteringsutrustning med mera.

Enligt arrangörerna är World of Concrete 2018 den största på de senaste nio åren. Men mässan arrangeras ovanligt tidigt nästa år, 23-26 januari. De senaste två mässorna har varit ganska kyliga rent vädermässigt och ju tidigare på året den ligger desto kallare. Men Las Vegas har ökenklimat och temperaturen kan leta sig upp till runt 25 grader mitt på dagen och under minusstrecket på natten. Varma vintrar kan det dock vara så gynnsamt att man till och med kan ta ett dopp i hotellpoolen under dagen.

På följande sidor hittar du en sammanställning av utställare inom de produktsektorer  som Professionell Demolering bevakar. PDs två systertidningar, internationella PDi Magazine och amerikanska PDa Magazine ställer som vanligt ut på mässan i Central Hall.

www.worldofconcrete.com

 

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×