Rubble Master i London

Publicerad 29/5, 2018 kl. 15:23

Att minska buller, damm och utsläpp är huvudmålet för London Borough of Camden och dess rena lufthandlingsplan, särskilt när det gäller byggnads- och rivningsarbete.

Den mobila slagkrossen RM 70GO! 2,0, visade sig vara en idealisk lösning för att uppfylla planens rättsliga och rymdbehov och verksamheten i trånga webbplatser nyligen på Camden Market, en av de största och mest kända marknaderna i centrala London.

Entreprenören för Camden-systemet letade efter en kross som också skulle kunna hantera de speciella förutsättningarna på centrala London. Här skulle en byggnad bredvid en skola i Camden Market rivas där det fanns lite utrymme att manövrera. Tillgång till platsen var också begränsad med åtkomst via en 2,5m - ungefär - ingång.

Genom en rekommendation från en bekant fann entreprenören att RM-krossar kan producera det önskade slutgiltiga aggregatet i ett enda pass som kan användas igen omedelbart på arbetsplatsen. Detta resulterade i att företaget hyrde en 70GO! 2,0 från British Rubble Master återförsäljare Red Knight 6 Ltd, med RM 70GO! 2,0 tar bara fem dagar att krossa 4000t material.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×