Ny servicepartner för Brokk i Skåne och Blekinge

Publicerad 21/12, 2020 kl. 10:31

Brokk inledde i mitten av november ett samarbete med en ny servicepartner i Skåne och Blekinge. I och med det nya avtalet blir Jack Midhage AB Brokks nya auktoriserade servicepartner för området.

Med utgångspunkt från Midhages serviceverkstad i Malmö kommer de att erbjuda reparation och service, samt lagerhålla de mest frekventa reservdelarna till samtliga Brokk-modeller.

“Vi har haft en väldigt bra dialog med Brokk under en längre tid och ser fram emot att äntligen komma igång med samarbetet”, säger Joakim Lindfors, affärsområdeschef håltagning, rivning och sanering Jack Midhage AB. “Vår servicepersonal i Malmö, med bakgrund i Wigrens Elmek AB och Pumpjouren AB, har lång och bred erfarenhet när det gäller reparationer av el, mekanik och hydraulik till byggindustrin och står väl rustade för att motsvara den höga servicegrad som Brokks användare kräver.”

Jack Midhage AB etablerades 1984 och erbjuder verktyg och maskiner för byggindustrin. Företaget har även egen tillverkning av specialverktyg såsom kärnborr, fräsverktyg och golvslipverktyg.

“Samarbetet med Midhage känns väldigt inspirerande och de kommer med all säkerhet göra det som krävs för att befintliga kunder ska få den bästa möjliga kundservicen”, säger Conny Robertsson, affärsområdeschef Sverige Brokk.

De båda företagen hoppas att förutsättningarna för att träffas fysiskt förbättras under 2021 och att det finns möjlighet att bjuda in kunder till ett öppet hus i de nya lokalerna.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×