Ny produktchef inom rental/bygg på Jack Midhage AB

Publicerad 21/12, 2020 kl. 10:38

Magnus Lindstrand efterträder från och med 1 januari 2021 successivt Morgan Midhage och tillträder befattningen som produktchef för produktområden som rör rentalbranschen och återförsäljare.

Motsvarande befattning gällande produkter för betonghåltagarna och rivare ansvarar liksom tidigare Joakim Lindfors för.

Magnus Lindstrand kommer närmast från en befattning som strategisk inköpare hos Corema Svetsekonomi AB i Göteborg. Han har under 24 år även haft olika befattningar inom rentalbranschen hos Cramo, där han har arbetat som servicetekniker, innesäljare, produktledare och strategisk inköpare. I alla dessa befattningar har han arbetat inom de produktområden som Midhage verkar inom och har därmed kunskaper om Midhages produkter och företaget.

“Vi är mycket glada att få in Magnus i vår verksamhet och vi kommer att ha stor nytta av hans breda erfarenhet och kompetens inom maskinuthyrningsbranschen”, meddelar Morgan Midhage tillsammans med Peter Logan, vd och marknadschef Jack Midhage AB.

“Det är med stor entusiasm jag antar uppdraget och ser stora möjligheter framöver”, säger Magnus Lindstrand. “Att få vara med att förvalta och utveckla Midhages produktportfölj ska bli oerhört spännande. Under de tio år som kategoriansvarig inköpare på Cramo för bland annat Midhages sortiment, värdesatte jag deras höga kundservicenivå och nära samarbete med användaren i fokus. Midhages produkter har för mig alltid representerat verktyg och maskiner utvecklade med arbetsmiljö och säkerhet som ledord och min ambition är att jobba vidare i samma anda.”

Morgan Midhage, som i år fyllde 68 år, kommer under våren 2021 att gå i pension efter 30 år i företaget. Morgan Midhage och Peter Logan köpte in sig 1991 som delägare i Jack Midhage AB, vilket då ägdes och drevs av Morgans far Jack Midhage. År 1997 kom Peter Petersson in som delägare, med ansvar för tillverkningsenheten i Göteborg. Morgan Midhage kommer med sitt kunnande finnas med i bakgrunden en tid framöver, också i egenskap av delägare.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×