Milwaukee släpper ny batteridriven kapmaskin

Publicerad 17/6, 2020 kl. 13:43

Milwaukee Tool erbjuder den första batteridrivna lösningen i sitt slag med lanseringen av MX Fuel 350 mm kapmaskin. Kapmaskinen ingår i det nya verktygssystemet MX Fuel.

Med ett knapptryck kan användaren starta MX Fuel 350 mm kapmaskinen och komma igång snabbare än någonsin eftersom man slipper det repetitiva arbetsmomentet med startsnöre. Med upp till 50% mindre buller och reducerade vibrationer för jämnare kapningar eliminerar denna batteridrivna maskin avgasproblemen, vilket även gör den lämpad för inomhusbruk.

“När vi började titta på vanligt förekommande irritationsmoment på byggarbetsplatser upptäckte vi att de oftast inträffade i samband med användningen av bensindrivna produkter – uppstart, blandning av olja och bensin, motorunderhåll, buller och vibrationer – onödigt krångligt!”, säger Henrik Nielsen, Product Manager Milwaukee Tool. ”I branscher som entreprenad, elinstallation, VA och rivning behöver man i regel snabb tillgång till en kapmaskin, exempelvis för att kapa en betongplatta eller ett rör och sedan fortsätta arbetet, man vill inte behöva lägga ner tid på att få igång verktyget och hämma produktiviteten.”

Ytterligare en fördel är One-Key som gör det möjligt att spåra kapmaskinen och få varningsmeddelanden, fullständig inventariehantering och smart maskinteknik för att skydda användarens investering.

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×