Dubbla utmärkelser till OilQuick

Publicerad 17/6, 2020 kl. 13:15

OilQuick utses till Sveriges bästa industriföretag 2020 och hamnar på plats 15 i listan över Sveriges bästa arbetsplatser 2020 i klassen ”Medelstora företag – 50-250 anställda”. Priserna delas ut av Great Place To Work.

Organisationen Great Place to Work utför världens största arbetsplatsstudie och delar ut kvalitetsutmärkelser till de allra bästa i mer än 50 länder över hela världen. För att få komma in på listan över Sveriges bästa arbetsplatser måste man erhålla en Great Place to Work-certifiering. Det är process med höga krav på verksamheten där alla anställda får komma till tals i en anonym enkät. Av alla som blir certifierade så är det endast de 25 bästa resultaten av kulturutvärderingen och medarbetarundersökningen som får kalla sig Sveriges bästa arbetsplatser 2020.

“2019 hamnade vi på plats 25 på listan över Sveriges bästa arbetsplatser”, säger Henrik Sonerud, vd OilQuick. “I år klättrar vi och kommer in på en fin femtonde plats. Att utses till en av Sveriges 25 bästa medelstora arbetsplatser är resultatet av ett långt intensivt arbete där medarbetarna varit högst delaktiga och där företaget prioriterat att värdera medarbetarnas behov och önskningar. OilQuicks filosofi är att det blir mer kostnadseffektivt och mycket roligare att arbeta proaktivt med en nöjd och glad personal.”

Nyhetsbrev

Det Svenska Demoleringspriset
PDi TV
Prenumerera

Info

×